banner 728x250
banner 728x250
banner 728x250
banner 728x250
banner 728x250
banner 728x250
banner 728x250
banner 728x250
banner 728x250
banner 728x250
banner 728x250
banner 728x250
banner 728x250
banner 728x250

banner 728x250

Béntang Luhureun Ciremai

Aya béntang luhureun Gunung Ciremai
Ceuk béja, hiji siloka
Nu rumasa
Ngeundeuk-ngeundeuk wadana

Aya béntang luhureun Gunung Ciremai
Mangsana, usum katiga
Bijilna
Wanci sareupna

banner 336x280
banner 336x280
banner 336x280
banner 336x280
banner 336x280

Aya béntang luhureun Gunung Ciremai
Nu jangkung, ménta direga
Matakna
Teu cangcaya

Aya béntang luhureun Gunung Ciremai
Hiji Siloka
Nu ménta direga
Sangkan cangcaya

Aya béntang luhureun Gunung Ciremai
Nu jangkung kaluhuran

Aya béntang luhureun Gunung Ciremai
Hésé disinglar

Béntang luhureun Ciremai
Kumaha Anjeuna

Penulis : Tedy Ageng Setiady (Desa Cibinuang, Kecamatan Kuningan)


banner 336x280
banner 336x280
banner 120x600

Tinggalkan Balasan

error: Content is protected !!